INSPECTORII PRIMĂRIEI CAPITALEI AU VERIFICAT 178 DE IMOBILE CARE PREZINTA RISC SEISMIC

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit Legii nr. 282/2015 este interzisa desfăşurarea activităţilor care presupun aglomerări de persoane în clădirile cu risc seismic. Primăriei Capitalei a anuntat ca in ultimele 30 de zile, inspectorii au verificat 178 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic sau în categoria pericol public, din cele 357 existente in Bucuresti. 
Primaria Bucuresti a precizat ca in 147 de imobile nu se mai desfăşoară activităţi economice, deoarece sunt clădiri cu risc seismic ridicat, în timp ce proprietarii a 31 de imobile nu s-au conformat şi vor fi amendaţi cu până la 70.000 de lei fiecare. In urma somaţiilor transmise de municipalitate, in cele 147 de imobile cu bulina rosie, societatile si-au inchis portile. Potrivit Primăriei Capitalei, în cazul a 31 de imobile, proprietarii acestora care nu s-au conformat au fost notificaţi să înceteze activitatea urmând ca după confirmarea primirii somatiilor, proprietarii/ administratorii să fie sancţionaţi cu amendă între 50.000 şi 70.000 lei. În locaţiile respective, 13 agenţi economici care desfăşurau activitate de alimentaţie publică fără autorizaţie de funcţionare au fost sancţionaţi contravenţional cu 1000 de lei fiecare şi s-a suspendat temporar activitatea.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus