INTERES IN CRESTERE PENTRU INCHIRIEREA NOILOR SPATII DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prima jumatate a anului s-a remarcat printr-o revenire a interesului chiriasilor pentru noi spatii de birouri, iar noile intrari pe piata aduc si mai mult optimism pe acest segment al pietei imobiliare, potrivit unui raport al Colliers International Romania. 
Prima jumatate a anului a fost marcata de o revenire a interesului chiriasilor pentru noi spatii de birouri, generand o crestere de 40% comparativ cu perioada similara in 2013, arata raportul de piata.
Cea mai puternică cerere continuă să vină din partea companiilor de IT&C, dar şi din partea companiilor noi, pregătite să intre pe piaţa locală în anul următor. De asemenea, se înregistrează o creştere semnificativă a tranzacţiilor de pre-leasing. Cele mai cautate zone din Bucureşti sunt Politehnica şi Floreasca-Barbu-Văcărescu
Se preconizeaza ca nivelul chiriilor nu va scadea, deoarece s-a ajuns la pragul minim in multe din zonele studiate.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus