INTERES ÎN CREŞTERE PENTRU TERENURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada s-a remarcat o crestere a interesului dezvoltatorilor de rezidenţial şi de birouri pentru achizitia de terenuri. Dacă în anii anteriori cei mai importanti cumpărători erau retailerii, acum situatia s-a schimbat, dezvoltatorii de rezidenţial şi de birouri fiind principalii jucatori din piata de terenuri.
Există un interes în creştere în piaţă pentru terenuri. Aşa cum am estimat, 2014 a fost un an în care cererea de la dezvoltatori institu­ţionali a fost în special pentru terenuri pentru birouri. În 2015, această tendinţă continuă, însă în plus vedem şi o cerere în creştere pentru terenuri de rezidenţial, pentru alte proiecte decât cele pentru segmentul adresat cumpărătorilor de «Prima cas㻓, explica un reprezentant al unei importante firme de consultanta imobiliara.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus