INVESTITIE AUSTRIACA DE 35 MILIOANE EURO INTR-UN PROIECT IMOBILIAR DIN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Immofinanz, grupul austriac activ pe piaţa din România începând cu anul 2004, alocă 35 milioane euro în prima clădire de birouri dintr-un complex de 40.000 metri pătraţi. Proiectul urmareste extinderea parcului Iride Business din Pipera.
"Immofinanz Group a iniţiat lucrările la un nou proiect pentru dezvoltarea de birouri – Metroffice, în Bucureşti. Acest proiect marchează, de asemenea, începutul unui proces pe termen lung de transformare şi extindere a Iride Business Park într-un sub-centru urban modern, Iride City. Metroffice va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 40.000 metri pătraţi (în trei clădiri, n.r.), iar prima secţiune va include aproape 20.000 metri pătraţi şi şase etaje. Lucrările de construcţie au demarat recent, iar finalizarea lor este estimată pentru primul trimestru al anului 2016. Volumul de investiţii pentru prima clădire va totaliza circa 34 milioane de euro", au anunţat joi investitorii austrieci.
 Iride Parc Business este cel mai parc de birouri din Romania si are are o suprafaţă închiriabilă de aproape 93.000 metri pătraţi.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus