INVESTITIE DE 180 MILIOANE EURO PENTRU UN NOU MALL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Mall-ul ParkLake Plaza, se dezvolta în parteneriat de catre Sonae Sierra şi Caelum Development pe locul fostei baze sportive Spartac din cartierul Titan al Capitalei. Investitia pentru acest centru comercial se ridica la 180 milioane euro. Lucrarile de constructie au demarat puternic si se doreste ca ParkLake Plaza sa fie finalizat in primavara lui 2016.
La începutul verii, din ParkLake Plaza se vedea doar prima parte a centrului comercial care ar trebui să măsoare în jur de 70.000 de metri pătraţi, respectiv fundaţia. În prezent, de după gardul care împrejmuieşte terenul şi în spatele stâlpilor pe care deja este amplasat logo-ul viitorului mall încep să răsară şi alte structuri. De altfel, macaralele şi muncitorii lucrează intens, chiar şi noaptea fiind vizibile mişcări ale utilajelor.
Centrul comercial va oferi magazine de retail de inalta calitate pe o suprafata de 70.000 metri patrati GLA, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana. Centrul va avea un mix de facilitati de petrecere a timpului liber si sportive, in vecinatate cu Parcul Alexandru Ioan Cuza

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus