INVESTITIE DE 37 MILIOANE EURO PENTRU O NOUA CLADIRE DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul imobiliar pe care Nepi urmeaza sa-l dezvolte in apropierea Palatului Victoria necesita o investitie de 37 milioane euro. Fondul de Investitii va sustine acest proiect din fonduri proprii. Sud-africanii au intrat în posesia clădirii şi a terenului aferent după ce compania Avrig 35 nu a putut să-şi achite datoria către NEPI. Terenul de circa 4.500 mp şi vila avariată puternic de un incendiu în februarie 2009 au fost evaluate la sfârşitul lui 2012 la 12,96 milioane de euro.
Nepi a obţinut în vara lui 2014 autorizaţia de construcţie, iar anexele de pe teren au fost recent demolate. 
Arhitectul Dorin Ştefan este cel care a intocmit planul arhitectural ce are in vedere pe lângă restaurarea vilei Oromolu, dezvoltarea unei clădiri de birouri ce va fi amplasată la mică distanţă de vilă. Clădirea de birouri va avea o formă de L şi trei etaje care vor aduce pe piaţă circa 7.000 mp închiriabili. Proiectul urmareste si constructia unei parcari subterane structurata pe trei nivele.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus