INVESTITIE DE 40 DE MILIOANE DE EURO INTR-UN NOU CENTRU COMERCIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul sud-african NEPI,  cel mai mare jucător din piata de real-estate din Romania, a investit 40 milioane de euro in centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Inaugurarea acestui mall, va avea loc maine, unde vor fi prezenti reprezentanţi ai NEPI Rockcastle, Carrefour – chiriaş al centrului comercial, şi autorităţi locale din Vâlcea.
Shopping City Râmnicu Vâlcea, este primul centru comercial full-concept din regiune, după cum se arată în invitaţia transmisă de reprezentanţii companiei.

Shopping City Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi, din care 14.000 mp pentru branduri de fashion, 10.000 mp pentru hipermarket şi servicii şi 3.000 mp pentru zona de restaurante şi divertisment, potrivit unor date transmise de companie vara aceasta, când mallul era încă în construcţie. Centrul Comercial are şi un cinematograf multiplex cu şase săli.

Shopping City Râmnicu Vâlcea este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, unde se află şi o parcare de 900 de locuri, dispusă pe un nivel.
Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A şi este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus