INVESTITIE DE PESTE 40 MILIOANE EURO PENTRU CONSTRUCTIA A DOUA CAMPUSURI UNIVERSITARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un proiect denumit ARCCA presupune constructia in trei ani 5.000 de unitati studentesti in Bucuresti. Acesta se va realiza cu investitia de 40 de milioane a unui dezvoltator ce are în spate mai mulţi acţionari străini. 
Primele 1600 de locuri sunt construite, celelalte unitati pana la 5.000 vor fi finalizate in urmatorii 3 ani.
"Ideea proiectului a început acum patru ani cu o cercetare de piaţă cantitativă şi cali­ta­tivă făcută de noi pentru a înţelege mai bine nevoile studenţilor. Am avut un con­sul­tant din Oxford, cel mai cunoscut oraş uni­ver­sitar, care este managerul unui campus de câ­teva mii de locuri şi beneficiem de expe­rienţa unui arhitect cu multe proiecte euro­pene în domeniul cazărilor pentru studenţi, cam­pusuri universitare şi proiecte dez­voltate de diverşi privaţi pentru stu­denţi", a declarat managerul ARCCA, Aurelia Biţă.
Principalii investitori implicaţi în acest proiect sunt doi oameni de afaceri din Belgia, res­pectiv Anglia, a spus Aurelia Biţă, fără să ofere alte detalii privind identitatea acestora.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus