INVESTITII MASIVE IN DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania Telekom Romania si-a anuntat intentia de a investi in 2015 circa 160 de milioane euro in dezvoltarea retelei si a serviciilor o parte din acest buget urmand sa vina din vanzarea unor proprietati si a vechii infrastructuri de cupru.
"In 2015, vom directiona cea mai mare parte a investitiilor prevazute, de peste 160 de milioane de euro, pentru a continua dezvoltarea retelei si a asigura leadershipul tehnologic. O parte din acest buget va veni din exploatarea activelor colaterale, precum portofoliul imobiliar si vechea infrastructura de cupru, care vor genera capitalul necesar pentru indeplinirea acestui obiectiv. Practic, in 2015, fiecare metru de tehnologie veche valorificata, precum cuprul, va fi transformat intr-un altul nou, modern, precum tehnologia FTTH", a afirmat Nikolai Beckers, CEO al grupului de companii Telekom Romania. Tot el declara referitor la cladirea Palatul Telefoanelor, una din cladirile simbol ale Bucurestiului, ca nu s-a vandut deocamdata. Licitatia organizata pentru vanzarea acesteia a expirat, dar pentru Telkom Romania aceasta  nu reprezinta o prioritate. Strategia de real estate a companiei nu se va schimba, sustine seful grupului Telekom Romania.
In 2014, compania de telefonie  a vandut proprietati in valoare de 11,6 milioane euro, iar pentru 2015 estimeaza atragerea a 25-29 milioane euro din vanzarea activelor din portofoliul imobiliar.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus