INVESTITII RECORD IN IMOBILIARE INDUSTRIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Portivit unui studiu realizat de o companie de consultanta imobiliara, in 2015 investiţiile industriale imobiliare în România au atins un nivel record, de 389 de milioane de dolari. Acest nivel reprezinta 57% din totalul investitiilor facute pe parcursul anului trecut.
Investiţiile în spaţiile de birouri au inregistrat o crestere semnificativa în ultimul trimestru din 2015, reprezentând jumătate din volumul total înregistrat în această perioadă.
Volumul total de investiţii în real estate pe piaţa din România are în continuare o dinamică apreciabilă în perioada post-recesiune, fiind aproape dublu faţă de anul 2013, dar sub nivelul record din 2014. Investiţiile imobiliare străine continuă să fie preponderente pe piaţă locală, capitalul autohton reprezentând doar 3% din total, precizează CBRE, compania care a realizat studiul
Cele mai mari investitii in imobiliarele din Romania au fost facute de Olanda, Statele Unite, Marea Britanie şi Germania.
Cele mai mari cinci tranzacţii imobiliare din 2015 au fost, în ordine, achiziţia Europolis Logistic Park de către compania P3, urmată de cumpărarea Floreasca Park, de către GLL, achiziţia Auchan Titan Shopping Center, de către NEPI, cumpărarea Bucharest West, de către CTP, şi achiziţia Green Court Bucharest Building B, a celor de la Globalworth. Aceste cinci mari tranzactii, toate realizate in Bucuresti, au avut o valoare cumulata ce a reprezentat 60% 
din totalul investiţiilor.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus