INVESTITII SUBSTANTIALE IN PROIECTE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Rentabilitatea investitiilor in imobiliarele din Bucuresti este de 100%, desi profitul in dezvoltare imobiliara este de trei ori mai mic decat cel inregistrat in urma cu cinci ani.
Se presupune ca la constructiile de apartamente din Bucuresti, un euro investit aduce profit de un euro, concluzie ce reiese din declaratia arhitectul şef al Sectorului 3, Ştefan Dumitraşcu, data agenţiei Mediafax.
"Pentru un euro investit acum în imobiliare, în Bucureşti, câştigul este de 100%. Încă este foarte rentabil. Până în 2008 câştigul dezvoltatorilor era de 300%. În acei ani preţurile apartamentelor erau mult mai mari, iar coeficientul de construire intensivă pe teren era şi el mult mai mare", a explicat Dumitraşcu. 
Piata imobiliara se va stabiliza in urmatorii 3 ani, iar preturile apartamentelor vechi va scadea in perioada urmatoare, este parerea arhitectului sef al Sectorului 3 .
In ultimele şase luni la Primăria Sectorului 3 din Bucureşti, au fost aduse 40 de proiecte rezidenţiale ce au ca termen de finalizare peste un an si jumatate. Valoarea lor se ridica la aproximativ 40 milioane de euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus