INVESTITIILE IN TERENURI FORESTIERE S-AU DOVEDIT A FI PRINTRE CELE MAI SIGURE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In anii de criza pretul ternurilor forestiere nu a suferit mari modificari, ramanand astfel una dintre cele mai sigure investitii. Preţul terenului forestier este stabilit de aceleaşi criterii: arboretele existent în zonă, suprafaţa pădurii, densitatea pomului, vârsta acestuia şi vârsta de creştere.
Pădurea reprezintă o sursă sigură de profit si cu posibile încasări imediate. Cei care exploatează păduri fac acest lucru cu un scop imediat, cum ar fi vinderea lemnului, sau cu un interes pe termen mediu şi lung, cum ar fi valorificare pe piaţa imobiliară. În acest caz, este nevoie de răbdare şi timp, în care valoarea creşte, iar vânzarea se poate face la preţul cel mai bun. 
Ceea ce nu inteleg foarte bine romanii este importanta reimpaduririi dupa exploatarea terenului forestier, strainii insa, au invatat lectia si respecta normativele din domeniu si natura. Numărul străinilor care deţin păduri în România este foarte mic, raportat la numărul localnicilor. Strainii mizeaza pe un plan de afaceri ce se va desfasura pe termen lung, in timp ce o mare parte a romanilor ce detin teren forestier asteapta castiguri imediate. 
Cele mai căutate judeţe, pentru achiziţii forestiere, sunt Prahova, Argeş, Suceava, Harghita, Covasna, Hunedoara, Mureş, Cluj, Braşov, Vaslui şi Neamţ.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus