INVESTITORII ARABI VOR SA INVESTEASCA IN PIATA REZIDENTIALA DE LUX

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Impact şi Globalworth (companie listată la Bursa de la Londra, controlată de Ioannis Papalekas, n.red.) au fost companiile pe care acesti investitori le-au analizat.

Lucian Mateescu, directorul general al Impact, a declarat: "Am avut o întâlnire cu ei şi urmează ca în perioada următoare să vină în ţară şeful lor. Există în Bucureşti  terenuri care se pretează pentru dezvoltări de lux, pe lângă parcuri, şi în funcţie de discuţiile cu DAMAC vom vedea dacă vom cumpăra astfel de proprietăţi“.

Potrivit acestuia, nu au fost discutate detalii legate de modalitatea de colaborare, fiind luate în calcul mai multe variante, printre care intrarea în acţionariatul Impact şi un parteneriat de dezvoltare a unui proiect. Mateescu spune că în eventualitatea stabilirii unui parteneriat de dezvoltare ar trebui să se investească într-un bloc de lux cu cel puţin 100 de apartamente.

Compania DAMAC este controlată în proporţie de 85% de Hussain Sajwani, a cărui avere este estimată la 4 mld. dolari şi care îl plasează pe poziţia 22 într-un top al celor mai bogaţi arabi din lume. În septembrie 2014, compania a fost evaluată la peste 4 mld. dolari.

DAMAC este responsabilă de 27% din zgârie-norii cu locuinţe, cu înălţime de peste 250 de metri, care vor străpunge cerul Dubaiului până în 2016. Compania deţine cinci din cele mai înalte 19 turnuri rezidenţiale din Emirate, potrivit companiei de consultanţă Urban Habitat. Înălţimea totală a turnurilor DAMAC atinge 1.482 metri, adică o pondere de 26% din înălţimea totală a celor 19 turnuri (5.645 metri). Cele 361 de etaje din toate turnurile DAMAC depăşesc un sfert din totalul listei de 19 proprietăţi. DAMAC Heights din Dubai Marina este al şaptelea cel mai înalt turn rezidenţial din Emiratele Arabe Unite la cei 335 de metri ai săi şi 86 de etaje, în timp ce Ocean Heights este pe locul nouă cu 310 metri şi 83 de etaje.
Printre proiectele extravagante ale DAMAC se numără o dezvoltare cu tematică hollywoodiană, care necesită o investiţie de 1 mld. dolari şi urmează să prindă contur în Dubai. Proiectul este realizat în parteneriat cu producătorul de filme Paramount Group. Dezvoltatorul a mai anunţat că lucrează cu mogulul american Donald Trump la construcţia unui nou teren de golf în Dubai.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus