INVESTITORII ASIATICI SUNT ATRASI DE PIATA IMOBILIARA DIN EUROPA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In uram cu un an, Ministerul Economiei din Romania, anunta ca investorii din China au convenit să plaseze peste 118 milioane de euro în cinci noi proiecte în România. Acestia erua interesati si de evolutia unei fabricii de componente auto in Braşov, un complex imobiliar în Bucureşti în valoare de 23 de milioane de euro şi o centrală solară. În prezent investitorii chinezi sunt deja implicaţi în proiecte energetice la centralele Rovinari, Cernavodă, precum şi un proiect imobiliar în Craiova.
Performanţa din acest an a capitalului asiatic, la nivel european, se datorează în principal vânzării de către Blackstone a portofoliului de spaţii logistice Logicor către fondul suveran China Investment Corporation (CIC) pentru suma de 12,12 miliarde de euro, care marchează cea mai mare tranzacţie de investiţii din istoria imobiliară europeană. Tranzacţia a avut ecou şi pe piaţa locală, unde Blackstone deţinea o serie de parcuri logistice în Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara, care au fost preluate pentru circa 48 de milioane de euro.
Desi, in Marea Britanie şi Germania se regasesc 65% din totalul investitiilor asiatice, brokerii imobiliari ne asigura ca obiectivul investitorilor asiatici este de a plasa capital in Europa de Est.

"Ne aşteptăm ca apetitul investitorilor asiatici pentru piaţă europeană să continue să crească în 2018, datorită unor evoluţii pozitive ale pieţei imobiliare, a căutării randamentelor mai mari şi a nevoii de diversificare a investiţiilor", a declarat Lydia Brissy, European Research Director la Savills.
Cu toate reglementări financiare restrictive, activitatea investiţională chineză în Europa nu îşi va pierde avântul, consideră brokerii Savills.

52% din totalul investiţiilor asiatice în Europa în ultimele 12 luni, au fost destinate segmentului de birouri, un interes destul de puternic, care se pare ca nu se va diminua prea curand.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus