INVESTITORII IN PROIECTE DE ENERGIE REGENERABILA SUNT DIN CE IN CE MAI PUTIN ATRASI DE ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Romania coboară un loc în clasamentul atractivităţii investiţiilor în proiecte de energie regenerabilă. În acelaşi timp, China urcă până pe primul loc, iar Europa şi SUA pierd teren în faţa pieţelor emergente. Potrivit raportului realizat trimestrial de EY, Europa se află în prezent într-un punct de cotitură, ţintind să devină un lider global în acest sector, deşi se confruntă cu diverse obstacole. 
Ţara noastră a coborât un loc în clasamentul atractivităţii investiţiilor în proiecte de energie regenerabilă, analiză realizată trimestrial de EY.
„Această scădere survine ca urmare a unui efort al autorităţilor române de a reconcilia poziţiile consumatorilor de energie afectaţi de costurile induse de schema de sprijin, ale investitorilor care au pus în funcţiune active de peste 6 miliarde euro în domeniu şi ale operatorilor de reţele electrice care trebuie să facă faţă penetrării de capacitate de producţie necontrolabilă care a schimbat centrul de greutate al producţiei în ţară şi a crescut pierderile în reţele”, spune Valeriu Binig, Partener, Energy Industry Leader, EY România


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus