INVESTITORII STRAINI CONTINUA SA ACHIZTIONEZE TERENURI ARABILE IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondul de investitii norevegiano-britanic North Bridge, prin cumpararea in acest an a 139 de hectare de teren arabil, a ajuns sa detina in Romania aproximativ 4000 de hectare de teren agricol. Achizitiile de teren arabil in tara noastra au inceput in urma cu 7 ani. 
Transformarile pieţei funciare din mediul rural a permis fondului de investiţii să acumuleze 6.000 de hectare, dintre care 4.000 de hectare sunt în proprietate si 2.000 de hectare în arendă. Com­pania exploatează local 5.000 de hectare pentru că aproape 1.000 de hectare sunt date în arendă altor companii.
Ajutati si de aprecierea pretului terenurilor si de recoltele anuale, fondul de investitii norvegiano-britanic, a reusit sa realizeze  în şase ani în perioada iulie 2008 - iunie 2014 un randament cumulat de 30%, echivalentul unui câştig anual mediu de 4%.  Aproximativ 10% din totalul terenurilor arabile disponibile din Romania, sunt detinute de investitori straini.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus