INVESTITORII STRAINI INCEP SA REINVESTEASCA IN PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit publicatiei PropertyEu, grupul TriGranit, deţinut de omul de afaceri maghiar Sandor Demjan  vrea să reia investiţiile pe piaţa locală, fiind interesat de "dezvoltări de nişă" în Bucureşti.

Grupul TriGranit nu este la prima aventura de acest gen in Romania, fiind implicat în trecut în dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare din România.

Sandor Demjan, fondator al companiei de dezvoltare imobiliara TriGranit si unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Ungaria, a preluat anul trecut integral mallul Atrium Center din Arad. Demjan, care a dezvoltat si mallul Polus din Cluj, controla 50% din Atrium Arad inca din 2010, de la deschiderea proiectului, cand investitorii au cedat 50% catre firma de constructii Arcadom, controlata de Demjan. 

TriGranit a fost implicat în mai multe proiecte din România, cele mai importante fiind dezvoltarea mall-ului Maritimo din Constanţa (care a fost finalizat de Immofinanz). Cu toate aceastea, cel mai impor­tant proiect al său propus în România, Esplanada de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, şi care era un parteneriat public-privat, nu a mai fost pus în practică.

Despre Ungaria reprezentantul TriGranit spune că deşi modificările legislative din domeniul bancar fac dificile atât dezvoltarea, cât şi atragerea de fonduri pentru astfel de proiecte, piaţa de retail este în creştere şi oferă multe active bune de vânzare.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus