INVESTITORII STRAINI INTERESATI DE TERENURILE AGRICOLE DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sectorul din piata imobiliara in care criza financiara nu si-a simtit prezenta este cel al terenurilor agricole, sustin analistii imobiliari. Datorita faptului ca cetăţenii străini, dar mai ales fondurile de investiţii, sunt în continuare interesaţi să cumpere teren agricol în România, tranzacţiile cu acestea s-au făcut la preţuri în creştere, iar procesul de scumpire continuă. Desi trendul este ascendent, preturile terenurilor agricole din Romania sunt mici comparativ cu restul Europei. Pe langa pretul mic, un alt motiv de investitie straina in tara noastra, este solul fertil si clima proprice culturilor.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus