INVESTITORII STRAINI MIZEAZA PE PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In urma diverselor studii de specialitate, se vorbeste tot mai mult despre intrarea in acest an, pe piata imobiliara din Romania, a noi investitori straini cu fonduri proprii si cu potential de finantare la nivel regional. 
In 2015, doar investitorii CTP, GLL, P3, NEPI şi Globalworth au realizat 80% din volumul total al tranzacţiilor imobiliare înregistrate în România.
Astfel, ei au marcat 500 de milioane de euro din totalul de 650 de milioane de euro la care s-a situat piaţa. Chiar dacă cinci mari jucători pare puţin, este important de ştiut progresul faţă de anii anterior. Astfel, în 2013 şi 2014, doar doi investitori susţineau aproape în întregime piaţa. Este vorba despre Nepi şi Globalworth.
„Diversificarea investitorilor prezenţi pe piaţa locală va continua şi în acest an, astfel că vom vedea cumpărători noi pe toate segmentele de piaţă. JLL negociază o serie de tranzacţii care ar putea să fie încheiate în lunile următoare şi care au şanse mari să atragă nume noi de investitori", a declarat Silviana Badea, Head of Capital Markets, Associate Director, JLL Romania.
GLL chiar şi-a făcut revenirea în forţă anul trecut, după şase ani de absenţă, prin achiziţia Floreasca Park şi Victoria Center. Valorile cumulate ale acestora se ridică la 130 de milioane de euro. Compania CTP a fost cel mai activ cumpărător al anului trecut, cu achiziţia a şase proprietăţi industriale din România, dar totalul a fost egal cu al celor de la GLL: 130 de milioane de euro. În privinţa preferinţelor investitorilor, aceştia continuă să se concentreze în mod deosebit pe Bucureşti, unde au loc 80% din totalul investiţiilor consemnate în România.
In paralel, şi dezvoltatorii anunţă un an de performanţă, în 2016. Ei plănuiesc să livreze proiecte care cumulează o suprafaţă record – 700.000 mp construiţi, pentru care vor plăti o sumă estimată de 800 de milioane de euro. Segmentul office rămâne preferatul dezvoltatorilor, urmat de retail, logistică şi spaţii industriale. Cu toate acestea, entuziasmul dezvoltatorilor ar putea fi domolit de previziunile legate de rata de neocupare. Potrivit acestora, anul 2016 va fi un an al chiriaşilor.


stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus