IZOLATIA CASEI ARE UN ROL IMPORTANT IN REDUCEREA CHELTUIELILOR DE INTRETINERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
În momentul în care se discută despre izolarea casei, cei mai mulţi proprietari se gândesc la etanşarea pereţilor sau a geamurilor. O componentă crucială în acest demers este însă şi acoperişul. Specialiştii în construcţii avertizează că proprietarii pot pierde anual sute de euro, din cauza unei montări necorespunzătoare a acoperişului.
Motivele pentru care se ajunge la o slabă izolare a casei ţin, adesea, fie de dorinţa de a face economie a proprietarului, fie de nepriceperea echipei de construcţii. Pe termen lung, efectele acestui lucru se traduc în pagubă: iarna este nevoie de mai multă căldură, iar vara temperatura din interior poate deveni insuportabilă, dacă aparatele de aer condiţionat sunt oprite. Acoperişul joacă un rol crucial în izolarea locuinţei, cu atât mai mult cu cât în această zonă se face adesea rabat de la calitate, în momentul construcţiei.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus