IZOLATIA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Izolatia locuintei este un element important caruia ar trebui sa-i acordam o atentie deosebita. Oferta de materiale izolante este variata, dar care ar fi cel mai indicat? Diferenta dintre aceste materiale este in corelatie cu pretul sau cu modul in care acestea se comporta in diverse situatii. Fie ca este vorba despre polistiren, vata minerala sau inlocuitori ecologici, trebuie sa alegem in functie de proprietatile pe care le au aceste materiale in anumite cazuri. Polistirenul întreţine focul, în timp ce vata bazaltică nu. Iar materialele ecologice permit locuinţei să respire mult mai bine, evitând astfel riscurile de condens, mucegai sau igrasie. Nu în ultimul rând, diferenţierea se face şi la preţ, polistirenul fiind de departe cel mai ieftin şi accesibil material.
Oricare ar fi varianta aleasa, izolarea termică exterioară aduce o viaţă mai îndelungată a zidăriei, răcoare vara şi căldură iarna. Dar dincolo de aceste avantaje, există şi neajunsuri.
"Polistirenul este cel mai căutat şi utilizat material de izolare termică. Este ieftin şi la îndemâna oricui, clienţii sunt foarte mulţumiţi de cum se comportă casa izolată cu polistiren. Există însă tot mai multe voci care spun că este momentul ca polistirenul să fie înlocuit cu altceva. Printre problemele lui se numără faptul că poluează, nu lasă pereţii să respire şi, dacă nu este bine montat, poate implica nişte costuri uriaşe la reparaţii. Mai mult, el nu se poate monta pe clădirile mai înalte, pentru că implică un risc ridicat de incendiu”, a explicat pentru imopedia.ro Ciprian Ana, director al Societăţii de Construcţii Start Tehnologic Consult.
Polistirenul ia foc mai greu, insa daca focul este intens se trece la etapa periculoasă în care polistirenul arde şi întreţine focul. Spre comparaţie, vata minerală bazaltică eset ignifugă şi incombustibilă, la fel ca şi materialele ecologice de izolare.
In prezent, cel mai utilizat material pentru izolatie este polistirenul(bineinteles si datorita pretului mai mic decat al celorlalte materiale), insa specialistii spun ca aceasta alegere ar trebui schimbata.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus