JUCATORII IMOBILIARI CARE AU UN PORTOFOLIU BOGAT DE TERENURI PREGATESC PROIECTE GIGANT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Investitorii imobiliari prezenti in piata din Romania, care detin un protofoliu bogat de terenuri, anunta pentru 2016, demararea unor proiecte gigant. Se vehiculeaza ca isi vor face aparitia in piata imobiliara nume noi de investitori si dezvoltatori, adevarati specialisti in acest domeniu.
Dezvoltatori familiarizaţi cu sectorul imobiliar autohton precum AFI Europe, Vastint România (divizia imobiliară locală a Inter IKEA), Ioannis Papalekas, antreprenorii români din spatele Forte Partners, CA Immo, Skanska şi Hercesa au cumpărat terenuri cu o suprafaţă cumulată de 88,7 hectare în diferite zone firbinţi din Bucureşti. După ce au plătit pe ele circa 200 mil. euro, acum pregătesc construcţia a mii de apartamente, clădiri de birouri şi centre comerciale.
Ei sunt motivaţi, în principal, de strategia de extindere a companiilor multinaţionale în România, atât cele care vizează spaţiile de birouri, cât şi cele din retail, dar şi de firmele care se pregătesc să intre pe piaţa autohtonă.
Numai în acest an se vor livra 408.000 mp de birouri noi, de peste cinci ori mai mult decât volumul total din 2015 şi cu 10% mai mult decât suprafaţa din 2009, care a reprezentat recordul istoric al pieţei imobiliare locale, se arată într-un raport de piaţă realizat de compania de consultanţă imobiliară CBRE.
În privinţa dezvoltatorilor axaţi pe construcţia de locuinţe, dorinţa lor de a demara proiecte de anvergură este alimentată de ieftinirea creditelor ipotecare în lei, care coroborată cu creşterea salariilor din ultimul an, a condus la cel mai bun grad de accesibilitate al locuinţei din ultimul deceniu. Totuşi, această situaţie ar putea fi deturnată de oprirea programului Prima Casă şi de ralierea băncilor la decizia Raiffeisen Bank de a majora la 35% avansul necesar accesării unui împrumut ipotecar în lei. Jucătorii din piaţă discută deja despre posibilitatea apariţiei unui nou blocaj în piaţă, cauzat de legea dării în plată, care ar putea determina dezvoltatorii să amâne demararea unor proiecte de anvergură pe sectorul rezidenţial.

stirea integral aici

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus