LA NIVEL NATIONAL, IN LUNA APRILIE A ACESTUI AN S-AU INREGISTRAT PESTE 44.100 TRANZACTII IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor transmise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), in luna aprilie a acestui an numărul caselor, terenurilor şi apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare a fost de 44.106. Fata de aceeasi luna a lui 2017, s-a remarcat o crestere de 996 imobile tranzactionate.

Cel mai mare numar de tranzactii imobiliare s-au relizat in Bucuresti - 5.837, în Timiş - 3.491 şi Cluj - 2.962. La polul opus, cu cele mai putine cotracte de vanzare-cumparare sunt  judetele: Caraş-Severin - 320, Gorj - 265 şi Olt - 207.

Si numarul ipotecilor inregistrate in luna aprilie a lui 2018 a fost mai mare, 
acesta crescand cu 5.841 fata de cel din luna aprilie a anului trecut.
Cele mai multe operaţiuni de acest gen au fost înregistrate, luna trecută, tot în Bucureşti - 5.517, Timiş - 1.760 şi Cluj - 1.318. La polul opus, se află judeţele Covasna - 92, Sălaj - 49 şi Gorj - 48.

Referitor la terenurile agricole, ANCPI precizeaza ca cele mai multe vanzari au fost in Timis - 1.289, Arad -709 şi Brăila - 659.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus