LANGA NOUL POL DE BUSINESS AL BUCURESTIULUI SE VA DEZVOLTA UN PROIECT REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Importantul om de afaceri, Ion Tiriac revine în forţă pe piaţa rezidenţială din Capitală şi pregăteşte lansarea proiectului „Ansamblu Rezidenţial Grant”. 
Ansamblul va fi amplasat pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA, amplasat în apropierea podului Grant şi a zonei Orhideea.
Initial, planurile Ţiriac Imobilaire pentru aceste teren au fost de a construi un proiect de birouri pe terenul de 2,5 hectare al IFMA. 
Potrivit declaraţiilor lui Bogdan Cernescu, di­rectorul general al Tiriac Imobiliare, in prezent nu se ia în calcul un proiect de birouri, deoarece sunt deja multe astfel de proiecte aflate deja în construcţie în zonă şi care au o poziţie mai bună faţă de metrou. Asadar, planul este să se dezvolte un concept de rezidenţial care îi va avea ca public-ţintă pe cei care vor lucra în clădirile de birouri din zona considerata noul pol de business al Bucurestiului.
In zona Orhideea unde vor fi livrate in 
curând mai multe clădiri de birouri, proiectul Grant va avea cladiri de apartamente, cu terase şi piscine pe acoperiş, dar şi grădini verticale. 
In urma unui concurs organizat de Ţiriac Imobiliare, 
a fost desemant câştigător proiectul realizat de arhitecţii şi proiectanţii de la Studio10M şi Outbox Studio.
În primăvara acestui an, şeful diviziei de imobiliare din cadrul Ţiriac Holdings, Bogdan Cernescu, declara că se pregătesc terenurile din Bucureşti, Braşov şi Timişoara, pe care compania le deţine, pentru construcţia de proiecte rezidenţiale. 
Proiectul Grant este primul proiect greenfield în domeniul imobiliar lansat de Ion Ţiriac în ultimii zece ani, după prima fază a Stejarii, clubul rezidenţial de lux din Băneasa şi Residenz, cartierul rezidenţial din Chitila.
Ansamblu rezidenţial Grant va avea şi clădiri cu înălţimi de până la 80 de metri, dar şi imobile cu un nivel redus, cu locuinţe terasate. Vor fi multe spaţii verzi, cu grădini verticale, dar şi piscine pe acoperis.

stirea integral aici 

 
 


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus