LEGEA DARII IN PLATA AFECTEAZA CONSTRUCTIILE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Stingerea unui credit ipotecar prin predarea imobilului ipotecat către bancă va fi posibila daca legea darii in plata va fi promulgata de presedintele tarii. Seful operaţiunilor din România ale companiei americane New Century Holdings (NCH), Siminel Andrei, este de parere ca in urma adoptarii acestei legi sistemul bancar va fi afectat insa, cel mai mult vor avea de suferit constructorii de locuinte.
Pentru a-şi reduce riscul, bancile vor majora avansul necesar accesării creditelor ipotecare incepand cu 2016, un fapt normal in conditiile date, concluzioneaza managerul.
"Legea dării în plată nu afectează atât de mult băncile, pe cât afectează construcţiile. Toţi cei care au blocuri de locuinţe în diferite stadii de construcţie se trezesc că nu mai au cui să vândă. Cumpărătorii poate mai reuşeau să vină cu un avans de 10-15%, dar dacă ajunge la 30% nu mai au de unde. Sunt argumente de protecţie solide şi din partea parlamentului, dar poate impactul pe următorii trei ani va fi unul negativ“, decalara Siminel Andrei.
Tot el, este de părere că acest act normativ ar fi trebuit să facă parte din legea falimentului personal, care există şi în alte ţări. Pentru a intra în vigoare, legea dării în plată trebuie promulgată de preşedintele tarii, Klaus Iohannis.
Compania NCH a fost implicată activ în piaţa imobiliară în perioada de vârf, când a reuşit să-şi vândă o parte însemnată din portofoliul imobiliar, realizând vânzări ce depăşesc 500 mil. euro.
Fondurile NCH erau printre cei mai activi cumpărători din România în urmă cu zece ani, Broadhurst fiind cel mai mare investitor de pe Bursă în perioada 1997 - 2000, cu plasamente de circa 300 de milioane de dolari.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus