LOCUINTE ANL - OFERTA 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
ANL a construit pana acum peste 34.000 de locuinte in Romania, iar in prezent alte aproape 3.000 de unitati locative sunt in executie in programele locuinte pentru tineri (destinate inchirierilor) si locuinte prin credit ipotecar ( destinate vanzarii).

De circa 5 ani, Guvernul incearca sa vanda locuintele ANL pentru tineri, iar sumele vehiculate a fi obtinute orbitau in jurul a jumatate de miliard de euro. Estimarile de acum cativa ani sunt insa departe de adevarul din practica, numarul locuintelor destinate inchirierii care au fost achizitionate nefiind nici pe departe cel estimat de Guvern in urma cu cativa ani. Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, declara in 2010 ca se vor vinde in acel an aproximativ 22.000 de unitati locative ANL, cifra care nu a fost nici pe departe atinsa.

Astfel, pana in prezent au fost achizitionate circa 632 de locuinte pentru tineri. Alte peste 4.000 de locuinte ANL au fost achizitionate prin programul locuinte prin credit ipotecar, care insa are la baza un cu totul alt sistem, fiind construite pentru a fi vandute direct nu pentru a fi inchiriate cu posibilitatea de achizitie, ca in cazul celuilalt program.

Cifra vanzarilor locuintelor pentru tineri nu este fulminanta, insa in ultimul an vanzarile s-au mai dezmortit.

Pe parcursul anilor, conditiile prin care locuintele pot fi achizitionate de chiriasi s-au schimbat in incercarea de a dinamiza vanzarile. Prima modificare importanta a fost reducerea perioadei in care trebuie sa fii chirias pana sa poti sa cumperi locuinta, de la trei ani la un an, in 2010. Guvernul Ponta a scazut anul trecut pretul locuintelor care pot fi cumparate de tinerii chiriasi si a fost alocat un plafon de finantare prin Prima Casa pentru locuintele ANL pentru a sprijini achizitia si a creste dinamica vanzarilor.

Cum arata oferta de locuinte ANL

ANL construieste locuinte atat pentru inchiriere, prin programul "Locuinte pentru Tineri", cat si pentru vanzare prin programul "Locuinte prin Credit Ipotecar". De asemenea, din septembrie anul trecut chiriasilor ANL li s-a permis accesul la Programul Prima Casa. Astfel, locuintele ANL pot fi cumparate de chiriasi actuali in anumite conditii prin programul guvernamental de garantare a creditelor pentru locuinte. De asemenea, pentru a sprijini achizitiile de locuinte pentru tineri Guvernul a stabilit pretul de vanzare pentru aceste unitati la 326 euro/mp cu TVA inclusa (valabil pana in vara acestui an), cel mai mic pret de pe piata in acest moment. Achizitia locuintelor ANL de catre chiriasi beneficiaza de un plafon de aproape 500 mil. lei in Prima Casa, circa un sfert din plafonul total Prima Casa.

In prezent, oferta de locuinte care satisfac conditiile de vanzare este una bogata, fiind vorba de peste 10.000 de unitati la nivel national si aproximativ 1.000 in Bucuresti, orasul in care se inregistreaza si cele mai multe cereri.


Citeste mai mult aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus