LOCUINTE PENTRU TINERII PRAHOVENI CONSTRUITE DE ANL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), vine in ajutorul tinerilor prahoveni care nu-si pot permite sa cumpere sau sa inchirieze o locuinta.
Astfel, 24 de apartamente, destinate închirierii, vor fi construite, în localitatea Boldeşti-Scăieni, judetul Prahova.

ANL a preluat temporar, de la Primăria oraşului Boldeşti-Scăieni, amplasamentul pe care urmează să construiască 24 de apartamente destinate închirierii, a anunţat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Cele două blocuri, care vor costa aproape trei milioane de lei şi vor cuprinde zece apartamente cu o cameră şi 14 apartamente cu două camere, vor avea un regim de înălţime de St+P+3E (subsol tehnic + parter + trei etaje).

Până în prezent, în judeţul Prahova, ANL a finalizat, în cadrul Programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, 818 de unităţi locative în localităţile Buşteni, Ploieşti, Azuga, Câmpina, Vălenii de Munte şi Sinaia.

 

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus