LOCUINTE PREFERATE PENTRU INCHIRIERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In topul cele mai cautate locuinte pentru inchiriere sunt garsonierele si apartamentele cu doua camere. Acestea sunt preferate deoarece au suprafete mai si costuri lunare mai scăzute. 
Mai bine de două treimi dintre interesaţi de închirierea unui apartament din Bucureşti, în ultima lună, au studiat ofertele unor astfel de apartamente. Clienţii sunt atraşi atât de preţul mai scazut de închiriere, cât şi de faptul că întreţinerea lunară este mai mică decât în cazul unei locuinţe cu suprafaţa mai mare.
„Majoritatea celor care studiază ofertele de închiriere de pe portalul imopedia.ro vizează locuinţele cu una şi două camere. Cifrele noastre arată că 38% dintre vizitatorii interesaţi de închirieri analizează garsonierele, iar 34% dintre aceştia se uită la apartamentele cu două camere. Principalul avantaj al acestor locuinţe îl reprezintă costurile mai mici – preţul de închiriere este simţitor mai scăzut, după care chiriaşii au costuri mai mici de întreţinere, comparativ cu apartamentele mai mari”, specifică Bogdan Severin, director de vânzări Imopedia.
Pentru piaţa închirierilor, lunile iulie şi august sunt printre cele mai ocupate, conform celor care îşi desfăşoară activitatea pe acest segment. Este perioada în care cei din provincie îşi caută o locuinţă într-unul din marile oraşe, pentru a se muta de la începutul toamnei. Drept urmare, a fost înregistrată o creştere a numărului de utilizatori de dispozitive mobile, explicată de faptul că mulţi potenţiali clienţi efectuează căutările din timpul concediului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus