LOCUINTELE ECOLOGICE, PARTE INTEGRANTA DIN VIITORUL IMOBILIARELOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Arhitectura moderna de exterior presupune o imbinare armonioasa intre frumusete, utilitate si ecologie. Specialistii in domeniu au inceput sa utilizeze cat mai mult ca materie prima de exterior lemnul datorita calitatilor sale deosebite. 
Consumul energetic intr-o casa ecologica din lemn este mult mai redus. Medicii considera casele de lemn mult mai santoase pentru organismul uman, in special dormitoarele, pentru ca permite o buna relaxare a organismului in timpul somnului.
Specialistii in arhitectura si consultantii in imobiliare considera ca viitorul apartine caselor ecologice care in strainatate au devenit ceva obisnuit, la noi fiind inca in faza de pionierat. Aceste tipuri de locuinte trebuie sa aiba o anumita orientare catre soare, sa aiba o fundatie nu foarte adanca in sol iar ferestrele ar trebui sa fie cat mai mari pentru a permite patrunderea luminii naturale.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus