LOCUINTELE NOI AU DEVENIT SI MAI ATRACTIVE PENTRU CLIENTI. CUNOASTETI MOTIVELE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Interesul pentru locuinţele noi din Bucureşti s-a mărit de zece ori faţă de perioada anterioară crizei, arată cea mai recentă analiză IMOPEDIA.ro. Concurenţa dintre dezvoltatori a dus la o scădere a preţurilor în ansamblurile rezidenţiale noi, dar şi la o creştere a nivelului calităţii construcţiilor, explică specialiştii.
Numărul clienţilor interesaţi de o locuinţă nouă, în Bucureşti, a crescut de peste zece ori, în ultimii şase ani. Dacă în perioada anterioară crizei, doar 3% dintre clienţi căutau o locuinţă construită în recent, acum procentul a urcat la 35%, potrivit statisticilor portalului imobiliar IMOPEDIA.ro.
În cele mai multe domenii, preţul este cel care dictează preferinţele. Înainte de criză, apartamentele noi erau văzute ca un produs exclusivist, pe care nu şi-l permitea oricine, iar clienţii-ţintă erau cei cu venituri ridicate. Însă cei care nu se adaptează constant la regulile jocului se văd nevoiţi să iasă din afaceri, astfel că dezvoltatorii ultimilor ani au venit cu proiecte rezidenţiale concepute pentru clienţii cu venituri medii sau scăzute. Numărul ansamblurilor noi a crescut considerabil, iar concurenţa dintre dezvoltatori a fost în favoarea cumpărătorilor: preţurile au coborât, ajungând să fie mai mici decât cele ale proprietăţilor ridicate în urmă cu zeci de ani.
„Preferinţa pentru construcţii noi este normală. Apartamentele vechi se devalorizează mai mult şi mai rapid decât cele noi. În plus, după 50 ani, o locuinţă veche este un produs aproape expirat, în timp ce apartamentele noi vin cu facilităţi noi, cu nişte compartimentări de actualitate, multe dintre ele au finisaje foarte bune, iar preţurile sunt extrem de decente. Mai mult, dezvoltatorii vin cu promoţii care sunt inexistente în cazul apartamentelor vechi”, completează reprezentanţii site-ului ansambluribucuresti.ro

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus