LOCUINTELE TRADITIONALE TRANSFORMATE IN CASE VERZI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimul timp se discuta tot mai des despre conceptul de casa verde. Desi proprietarii au inceput sa inteleaga avantajele unor astfel de locuinte, ei raman inca speriati de costurile pe care le-ar putea implica astfel de case.  Pentru toţi cei reticenţi la conceptul verde, indiferent de ce parte a baricadei se află ei, există o soluţie de tranziţie: construirea unei locuinţe tradiţionale, dar cu produse care deşi nu sunt certificate drept bio, sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi conduc la un cost mai mic cu întreţinerea proprietăţii, pe termen mediu şi lung. 
Conceptul de constructii verzi in Romania este inca la inceput de drum, atat pentru proprietari cat si pentru cei din domeniul arhitecturii si constructiilor. Constructorii, inginerii sau arhitecţii urmează şi ei cursuri, pentru a se pune în temă cu cele mai eficiente practici din domeniu. Asemenea seminarii s-au introdus drept obligatorii chiar şi la Facultatea de Arhitectură, predate de specialişti cu experienţă internaţională în domeniu.
Pe plan international, prin lege exista obligatia ca toate cladirile nou construite sa fie verzi. In Romania, în loc să încerce să îndeplinească obiectivele pentru a primi una dintre certificările LEED, de exemplu, românii folosesc tehnici care doar se apropie de acest obiectiv. Cu sisteme bine concepute sau cu materiale alese şi montate corect, o casă poate fi prietenoasă cu mediul şi economică pentru proprietar, chiar şi fără să poată fi numită verde. Aceste trucuri sunt bine cunoscute de arhitecţi.
„România nu are o societate educată, în ceea ce priveşte arhitectura. Asta porneşte de la faptul că oamenii nu sunt informaţi sau au impresia că nu îşi permit serviciile unui arhitect. Dacă ar şti ce avantaje ar putea avea, nu ar gândi aşa. Avem mulţi clienţi care încep să îşi construiască o casă şi vin la noi abia după ce nu mai ştiu ce să facă. Şi toţi spun că ar fi fost mult mai bine dacă am fi colaborat de la început, pentru că lucrurile ar fi decurs fără probleme şi ar fi economisit o grămadă de bani. Lumea nu înţelege foarte bine de ce are nevoie de un arhitect, întrucât la noi în ţară, oamenii şi-au construit dintotdeauna casele singuri, în special în zonele rurale. De multe ori, din păcate, arhitectul pare doar un obstacol”, explică arhitect Lavinia Moraru.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus