LOG.IQ - PROPRIETATI LOGISTICE INTELIGENTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un parc logistic cu o suprafata de 140.000 mp va fi dezlvoltat de Immofinanz în Mogoşoaia. Lucrarile de constructie ale acestui parc au demarat, prima etapă a proiectului, cu o suprafaţă de 40.000 metri pătraţi, fiind planificată pentru livrare spre sfarsitul anului(hala B) si inceputul lui 2016(hala A) 
Amplasat intr-o zona buna cu o infrastructura dezvoltata, parcul va avea ca avantaje si distanţă mică faţă de aeroport şi autostrăzi, acces la cale ferată etc.
"Piaţa logistică continuă să dea semne de îmbunătăţire şi suntem pregătiţi să răspundem noilor cerinţe ale clienţilor noştri, atât pentru proprietăţi existente, cât şi pentru cele build-to-suit", a declarat Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria în cadrul Immofinanz Group. 

Parcul va purta numele de LOG.IQ si va fi realizat in 3 etape; prima etapa va avea 40.000mp suprafata inchiriabila si va cuprinde halele A si B; etapele 2 si 3 vor mari suprafata inchiriabila cu 100.000mp
LOG.IQ Bucureşti este localizat strategic în imediata apropiere a capitalei, în Mogoşoaia. Locaţia beneficiază de acces direct la oraş şi la autostrăzile A1, A2 şi A3, prin şoseaua de centură. De asemenea, proiectul este situat în apropierea Aeroportului Internaţional Henri Coandă şi la doar 15 km nord de centrul Bucureştiului.
LOG.IQ Bucureşti permite integrarea soluţiilor build-to-suit, inclusiv spaţii cu temperatură controlată şi depozitare la temperaturi scăzute. 
Immofinanz Group unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală şi de Est. Compania activeaza pe segmentele de retail, birouri şi logistică pe pietele din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus