LOTUL TREI AL AUTOSTRĂZII SIBIU-ORĂŞTIE VA FI REDAT CIRCULATIEI PANA LA 31 SEPTEMBRIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tronsonul 3 al autostrazii A1 Sibiu-Orăştie, va fi redat circulatiei la termenul stabilit, adica pe 31 septembrie, in maxime conditii de siguranta, ne asigura oficialii CNADR(Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale). 
Tronsonul 3, a fost dat in folosinta in urma cu un an, insa la putin timp de la inaugurare a fost inchis din cauza lucrarilor defectuoase de constructie, fiind considerat cel mai mare esec de infrastructura al ultimilor ani.
Cel târziu în data de 31 septembrie, şoferii vor putea folosi lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie fără niciun risc pentru siguranţa lor. De data aceasta, autostrada a fost reconstruită cu simţ de răspundere, fapt care a fost verificat permanent de oficialii CNADR.
„Lucrările sunt în grafic iar activitatea este destul de bună în acest moment. Ne-am luat angajamentul că la sfârşitul lunii septembrie vom deschide acest tronson de autostradă şi pot spune că ne vom respecta promisiunea. Deja s-au finalizat cele şase tranşee drenante, s-a finalizat salteaua de piatră de 1,5 metri şi s-a trecut la umplutura din balast”, a explicat Cătălin Homor, după inspecţia pe segmentul problematic. 

Ultima inspecţie a scos la iveală şi câteva neajunsuri, dar nu este vorba despre nimic îngrijorător sau care ar putea periclita bunul mers al lucrărilor, asigură oficialii CNADR. Totul se va rezolva în timp util pentru a putea respecta termenul de deschidere promis. 

„Au existat şi trei probleme minore pe partea carosabilă, dar acestea se vor rezolva în paralel cu lucrările la zi, astfel încât, la finalul acestei luni, sectorul să fie redat circulaţiei, exact aşa cum am stabilit, adică la 31 septembrie”, explică Cătălin Homor. 

Cu toate acestea, o procedură tehnică pentru întregul lot, cum se află deja în desfăşurare, este considerată o măsură exagerată. Prin urmare, ea ar putea fi anulată, după cum a explicat oficialul CNADR.

„Este vorba despre o procedură care probabil se îndreaptă către o anulare. Totuşi, ea va fi realizată, mai devreme sau mai târziu, pentru a confirma calitatea lucrărilor pe acest sector”, a detaliat directorul general al CNADR.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus