LUCRARILE DE CONSTRUCTII, CRESTERE SEMNIFICATIVA IN SEPTEMBRIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor publicate miercuri intr-un raport realizat de Oficiul European de Statistică (Eurostat), Romania, alaturi de Slovacia, Olanda, Ungaria, Suedia au marcat in luna septembrie a lui 2015 o crestere importanta a lucrărilor de construcţii comparativ cu luna septembrie a anului trecut. 
Conform datelor furnizate de Eurostat, Romania a ocupat un meritoriu loc 5 în UE la creşterea lucrărilor de construcţii în luna septembrie a acestui an.
La nivelul Uniunii Europene, lucrările de construcţii au crescut în septembrie cu 0,6%, iar în zona euro s-a înregistrat un avans de 1,8%.
În rândul statelor membre, lucrările de construcţii au înregistrate cele mai mari creşteri în Slovacia (+26%), Olanda (+10,2%), Ungaria (+8,1%), Suedia (+7,4%) şi România (+4,3%). La polul opus s-au situat Slovenia (-12,5%), Marea Britanie (- 4,1%) şi Portugalia (-3,2%).


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus