LUXUL IN NOI DIMENSIUNI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In cartierul londonez Nine Elms se va construi in premiera mondiala o piscina transparenta suspendata ce va lega doua blocuri rezidentiale. Sky Pool va fi situata la o inaltime de 35 de metri de la sol, va fi construita din sticla transparenta si va fi folosita in exclusivitate pentru locatarii acestor blocuri.
Luxul capătă noi dimensiuni, la Londra, datorită unui proiect ambiţios de a construi o piscină suspendată, făcută complet din sticlă, atârnată la 35 de metri de sol. Spectaculoasă atât ca imagine, cât şi ca realizare, piscina va lega două clădiri rezidenţiale din complexul Embassy Gardens, din cartierul Nine Elms, din sudul Londrei. Cea mai mică locuinţa in acest complex rezidential are un preţ ce depăşeşte 600.000 lire sterline.
Unică în lume, Sky Pool va avea o lungime de 25 metri, o lăţime de 5 metri şi o adâncime de 3 metri. Sticla din care va fi construită va avea o grosime de 25 centimetri.
Cu privelişte către Palatul Westminster şi către London Eye, piscina va fi rezervată exclusiv locatarilor. La aceeaşi înălţime vor exista şi o platformă, un bar, o zonă de stat la soare şi un spa.
Amplasat în proximitatea ambasadei SUA din Londra, complexul Embassy Gardens va avea 2.000 unităţi rezidenţiale, a căror vânzare va începe din luna septembrie a acestui an. Complexul va include şi spaţii comerciale, de birouri şi de relaxare, precum şi un hotel

Asemănătoare unui acvariu uriaş sau unui pod neconvenţional, piscina de sticlă este una dintre multele facilităţi de care vor beneficia proprietarii unui apartament din Embassy Gardens
„Viziunea mea pentru Sky Pool derivă din dorinţa de a împinge limitele în domeniul construcţiilor şi al ingineriei. Am vrut să realizăm ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Structura transparentă a piscinei este rezultatul progresului semnificativ al tehnologiei, din ultimul deceniu. Pentru cei ce vor avea ocazia să înoate aici, experienţa va fi unică; practic, se vor simţi ca şi cum vor pluti prin aer, în centrul Londrei”, a declarat Sean Mulryan, CEO şi fondator Ballymore Group, dezvoltatorul complexului rezidenţial de lux.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus