MAGISTRALA 6, UN PROIECT CARE TREBUIE DEMARAT URGENT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Planul conform căruia Romania va găzdui patru meciuri din Campionatul European din 2020 este conditionat de constructia Magistralei 6 de metrou.
UEFA ne obligă să finalizăm acest proiect pana in 2020, deorece este abslout necesara o linie de metrou catre aeroport.
Licitaţia pentru construcţie se preconizează a se desfăşura luna viitoare, în timp ce contractele de execuţie ar trebui semnate în ultimul trimestru al acestui an. Momentan, documentele sunt atent analizate de partenerii japonezi, care sunt interesaţi de finanţarea lucrărilor. 

Magistrala 6 de metrou va lega Bucureştiul din zona 1 Mai până în Otopeni, având 12 staţii şi o lungime de 14,2 km. Proiectul este unul urgent, dată fiind înâelegerea făcută de UEFA. Prin urmare, oficialii români s-au întâlnit azi cu delegaţia oficială economică din Japonia şi au discutat acest aspect. Banca Japoniei pentru Cooperare internaţională a anunţat deja finanţarea lucrărilor de construcţie cu aproximativ 330 milioane euro.

Sperăm să putem avansa cât mai mult în cursul anului 2018. Aşteptăm cu mare interes punctul de vedere al Japan International Cooperation Agency asupra documentaţiei privind licitaţia, pentru a putea demara efectiv licitaţia în luna februarie şi a fi în măsură să semnăm contractele de execuţie în luna octombrie”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu. 
 
În aceste condiţii, timpul pare să curgă în defavoarea planului României de a fi gazda a patru meciuri din Campionatul European din 2020. Potrivit UEFA, România nu poate găzdui aceste meciuri dacă nu are linie de metrou până la aeroport. Astfel ar rămâne puţin peste un an pentru finalizarea proiectului, ceea ce sună a utopie. Reprezentanţii ministerului transporturilor sunt însă optimişti şi spun că proiectul va fi gata la timp. Totuşi, specialiştii spun că, în termeni realişti, Magistrala 6 nu se poate finaliza mai devreme de anul 2022, şi asta în cazul în care merge totul bine. 

În ultimele zile ale anului trecut, oficialii români au anunţat că Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare va finanţa cu 300 de milioane euro realizarea proiectului.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus