MAI MULT DE JUMATATE DIN BIROURILE INCHIRIATE ANUL ACESTA AU PESTE 3.000MP

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele noua luni ale lui 2015, circa 60% dintre contractele de închiriere au fost semnate pentru spaţii de cel puţin 3.000 mp. Pe scurt, marii chiriaşi au dominat piaţa spaţiilor de birouri. Marea majoritate a contractelor de inchiriere au fost realizate in Bucuresti, dar şi în oraşe precum Timişoara, Braşov sau Iaşi. În Bucureşti, chiria medie pentru un spaţiu prime de 3.000 mp poate depăşi 50.000 euro.
Cele mai multe închirieri ale unor spaţii de peste 3.000 mp s-au realizat în special în Capitală, însă astfel de tranzacţii au fost semnate şi în Timişoara, Braşov sau Iaşi
Printre marii chiriaşi care au închiriat birouri anul acesta, se numără Oracle, Hella, Genpact, KPMG, NNDKN, Luxoft, Siveco şi Alcatel.
În Capitală, peste jumătate dintre tranzacţiile încheiate în perioada iulie-septembrie au vizat prelungiri de contracte, iar specialiştii subliniază că astfel se confirmă tendinţa de consolidare a jucătorilor din industrie şi servicii – companiile se preocupă din ce în ce mai mult să îşi proiecteze viitorul şi activităţile operaţionale. Potrivit unei analize CBRE, totalul tranzacţiilor de birouri din Bucureşti, încheiate în trimestrul al treilea, se ridică la 72.000 mp. Circa 53% dintre acestea au vizat renegocieri cu extindere de durată, în timp ce 30% dintre tranzacţii au fost intrări noi pe piaţă (cerere nouă).

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus