MAI MULT DE JUMATATE DIN POPULATIA PAMANTULUI LOCUIESTE IN ZONE URBANE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Climatul Pamantului ar putea fi influentat de cresterea continua a populatiei care locuieste in orase. Pentru ca acesta sa nu sufere modificari majore, in cele mai importante orase din Romania si din lume au inceput sa-si construiasca cladiri eco-friendly, adaptate la mediul inconjurator.
Unul dintre cei mai importanti producatori locali si globali de materiale de constructii, Saint-Gobain estimeaza ca pana in 2050, procentul celor care locuiesc la orase va ajunge la 66%. Porivit datelor Saint-Gobain, in 2014 procentul celor care locuiau in orase era de 54%.
“Suntem hotarati sa imbunatatim eficienta energetica in fabrici si in procesele noastre de productie. Emisiile directe de dioxid de carbon reprezinta rezultatul arderii combustibililor fosili si al reactiilor chimice care apar in procesele de productie. Optimizarea echipamentelor existente, eficientizarea proceselor de ardere, maximizarea procesului de recuperare a caldurii din furnale si utilizarea unui echipament cat mai eficient din punct de vedere energetic au dus la un real progres”, a declarat Constantin Hariton, delegat general adjunct al Grupului Saint-Gobain din Romania si director general al Saint-Gobain Construction Products, divizia producatoare de materiale de constructii din Romania.
Urmatorul pas in aceasta industrie este sa construim cladiri care nu produc emisii, mai sunt de parere oficialii Saint-Gobain.
„Arhitectii si companiile de constructii vor avea sansa sa puna in lumina ideile lor de constructii adaptate la mediul inconjurator pentru un viitor eco-friendly. De asemenea, ei vor aborda aspecte precum: reducerea consumului de energie in cladiri, reducerea emisiilor de carbon asociate productiei materialelor de constructii si incurajarea oraselor sa opteze pentru o abordare mai integrata in ceea ce priveste design-ul constructiilor si planificarile urbane. Totodata, se va incerca folosirea materialelor locale care consuma si mai putina energie pentru transport”, au mai aratat reprezentantii Saint-Gobain.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus