MAI MULTE SEDII DE SERVICII PUBLICE S-AU MUTAT IN MALL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Mai multe institutii au ales sa-si mute sediile in mall, din cauza lipsei de spatii in care sa-si desfasoare activitatea serviciile publice din Capitala. 
Instituţiile care s-au relocat si oferă acum servicii bucureştenilor in incinta centrelor comerciale, promit spaţii generoase, condiţii pe care nu le întâlneşti la un ghişeu clasic şi program de lucru pe măsura nevoilor oamenilor.
Serviciul Public Pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor, este prima instituţie care a deschis un sediul într-un mall din Bucuresti.  De la jumătatea lunii august, acesta se află în Plaza România. Taxele pentru eliberarea paşapoartelor pot fi achitate la ghişeul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum şi la unităţile bancare existente la acelaşi nivel, prin transfer bancar. De asemenea, rămân valabile şi celelalte modalităţi de plată: on-line - prin serviciile puse la dispoziţie de unităţile bancare şi prin mandat poştal la oficiile poştale.

Pentru acest sediu, care are aproape 1.300 de metri pătraţi, instituţia nu plăteşte chirie, ci doar asigură costurile de întreţinere a spaţiului.
Biroul de Evidenţa Persoanei al Primăriei Sectorului 2, isi va desfasura activitatea, incepand de la sfarsitul lunii octombrie in Veranda Mall.
Autorităţile locale platesc pentru acest spaţiu aproximativ 1000 euro/luna,  in baza unui contract semnat pentru o perioadă de cinci ani.
Primăria Sectorului 4 isi va desfasura temporar activitatea in spatiu inchiriat de 3.100 mp. în Grand Arena. Mutarea provizorie este datorata începerii lucrărilor de renovare la vechiul sediu.
„Costurile aferente chiriei spaţiului de la Grand Arena, în care funcţionează Primaria Sectorului 4, sunt de 25.823 euro/lună. ( 8,33euro/mp x 3.100 mp)”, se arată într-un răspuns pentru Mediafax.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus