MAI MULTE TERENURI SCOASE LA VANZARE DE CATRE OMV PETROM

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
OMV Petrom scoate la vanzare mai multe proprietati din portofoliul sau imobiliar. Printre acestea se regasesc si trei loturi de teren situate chiar lângă sediul companiei, Petrom City, amplasat la intersecţia dintre şoseaua Străuleşti şi Strada Coralilor. OMV Petrom, singurul producător de petrol şi gaze local, anunta ca cele trei loturi scoase la vânzare au o suprafaţă totala de 60.900 de metri pătrăţi.
Terenurile scoase la vânzare de Petrom fac parte dintr-o veritabilă „zestre“ de active care nu au nicio legătură cu obiectul principal de activitate al companiei, producţia de petrol şi gaze, şi la care firma încearcă să renunţe chiar de la momentul privatizării, din 2004.
Portofoliul Petrom are in componenta si apartamente, sedii, baze sportive sau cămine de nefamilişti.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus