MAJORARE A NUMARULUI DE AUTORIZATII DE CONSTRUIRE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform informatiilor furnizate de INS(Institutul National de Statistica), in intervalul ianuarie-mai 2015, numarul autorizatiilor de construire a crescut cu apropae 2% fata de aceeasi perioada a lui 2014. Au fost eliberate aproape 14.200 de autorizaţii de construire, în urcare cu circa două procente faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014. Un sfert dintre acestea au fost eliberate în luna mai, iar peste 64% dintre documente au mers în mediul rural.
Pentru clădiri rezidenţiale au fost  eliberate cu 1,9% mai multe autorizatii în primele cinci luni ale lui 2015, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 14.185 documente, potrivit celui mai recent raport furnizat de INS.
„Creşteri s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Est (+192 autorizaţii), Nord-Est (+174) şi Sud-Muntenia (+99). Scăderi a numărului de autorizaţii eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale au fost în următoarele regiuni de dezvoltare: Centru (-104 autorizaţii), Bucureşti-Ilfov (-36), Vest (-35), Sud-Vest Oltenia (-28) şi Nord-Vest (-2)”, spun oficialii INS.
În luna mai, au fost eliberate 3.654 de autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, din care 64,1% au fost pentru construcţii din afara oraşelor. Faţă de luna aprilie a aceluiaşi an, se înregistrează o apreciere de aproape nouă procente, iar distribuţia în profil regional indică cele mai semnificative creşteri în: Nord-Est (+185 autorizaţii), Sud-Est (+72) şi Sud-Vest Oltenia (+40).


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus