MALLUL PARK LAKE, DE 180 MIL. EURO DIN TITAN, SE VA DESCHIDE ÎN SEPTEMBRIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Centrul comercial Park Lake din apropierea parcului Titan din Capitală, construit pe fosta bază sportivă Spartac, se va deschide pe 1 septembrie, după cum au anunţat companiile dezvoltatoare, Sonae Sierra şi Caelum Development.

Mallul ridicat după o investiţie de 180 mil. euro era iniţial programat să se deschidă în aprilie, dar dezvoltatorul a mutat termenul de inaugurare pentru prima zi de toamnă. În prezent, 97% din suprafaţa închiriabilă totală, cu peste 200 de magazine, a fost contractată. Mallul are 2.450 de locuri de parcare.

Printre brandurile care se vor regăsi în Park Lake se numără un cinematograf Cinema City, bran­duri de fashion precum Koton, Zara, Stradi­varius, CCC, Teilor, cele de decoraţiuni interioare, electrocasnice şi aparatură Altex, Arsis, Zara Home, şi cele de restaurante şi cafenele Paul, Star­bucks, Gloria Jean’s, Oro Toro, SaladBox.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus