MANHATAN ARE 98% DIN LOCUINTE INCHIRIATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Presa de peste ocean povesteste cat de greu este sa gasesti o locuinta de inchiriat in cel mai dens populat cartier la New York-ului, considerand ca este mai greu decât să opreşti un taxi, pe vreme ploioasă. Pe piaţa chiriilor rezidenţiale, rata de neocupare a coborât până la 1,65%, în luna mai a acestui an, potrivit unui raport realizat de compania de evaluare imobiliară Miller Samuel. Altfel spus, peste 98% dintre locuinţele din Manhattan sunt indisponibile, având un chiriaş în mod constant. Totodată, chiria mediană a ajuns la 3.380 dolari/luna.
Centru economic şi cultural al Statelor Unite ale Americii, asa cum este considerat Manhattan-ul, într-o zi normală de lucru, numărul persoanelor se apropie de 4 milioane, transformându-l într-un adevărat furnicar uman. Fiind foarte dens populat, a gasi un apartament de inchiriat va produce adevarate batai de cap.
Costurile mari şi oferta extrem de limitată fac ca închirierea unei locuinţe în New York să devină aproape imposibilă, iar specialiştii subliniază că o depresurizarea a preţurilor nu pare să apară prea curând. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus