MASURI PENTRU REDUCEREA RISCULUI SEISMIC AL CONSTRUCŢIILOR EXISTENTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Multi proprietari sau chiriasi ai unor cladiri expertizate si incadrate in clasa I de risc seismic au primit somatii de incetare in termen de 24 h a activitatii ce se desfasoara in cadrul acestora. In cazul nerespectarii acestei somatii vor primi amenzi cuprinse între 50.000 şi 70.000 lei.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipilui Bucureşti au început o amplă acţiune de notificare a celor care folosesc pentru desfasurarea activitatii imobile cu grad I de risc seismic. Deoarece sunt un pericol public, toţi cei care folosesc aceste spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă trebuie să îşi înceteze activitatea.

„Până astăzi (n.r. 27 noiembrie 2015), utilizatorii unui număr de 162 imobile încadrate în clasa I risc seismic au fost notificaţi ca, în termen de 24 de ore de la primirea somaţiei, să-şi înceteze activitatea. În caz contrar, aceştia vor fi sancţionaţi cu amenzi de la 50.000 lei la 70.000 lei”, transmit reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti.  

In Bucuresti sunt 178 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic care prezintă pericol public, alte 183 de imobile sunt încadrate în clasa I de risc seismic, fără specificaţia că prezintă pericol public. În multe dintre acestea, îşi desfăşoară activitatea unele dintre cele mai cunoscute şi apreciate restaurante şi baruri din oraş

De asemenea, primăriilor de sector li s-a cerut să dispună interzicerea emiterii de autorizaţii de funcţionare şi retragerea celor în vigoare, pentru cei care organizează activităţi permanente sau temporare care implică prezenţa unor persoane în imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic.Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus