MATURIZAREA PIETEI IMOBILIARE DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Peste 300 de academicieni şi practicieni interesaţi de domeniul real estate se reunesc zilele acestea la Bucureşti, datorită unui eveniment de proporţii găzduit de Academia de Studii Economice. Ajunsă la cea de-a 21-a ediţie, Conferinţa Anuală ERES este văzută de specialişti ca fiind „un fel de olimpiadă în domeniul cercetării şi al profesiilor din real estate”.
Unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare din Europa se desfăşoară zilele acestea, în Capitală. Academia de Studii Economice din Bucureşti găzduieşte cea de-a 21-a ediţie a Conferinţei Anuale ERES, eveniment la care participă şi susţin lucrări peste 300 practicieni şi academicieni ai domeniului imobiliar din întreaga lume.
„Eu cred că este o mândrie pentru noi să organizăm o conferinţă de o asemenea dimensiune. Este o dovadă a maturizării pieţei din România. Circa 20-25% dintre participanţi sunt de la noi din ţară, iar cei mai mulţi sunt reprezentanţi ai mediului academic, precum şi din industrie. Am discutat cu fiecare dintre jucătorii importanţi, astfel încât să cunoască detalii despre aceast eveniment. Cred că va fi o conferinţă de succes”, încheie prof. univ. dr. Ion Anghel.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus