MEDIUL INTERIOR ESTE SIGUR PENTRU SANATATE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Interiorul locuinţelor poate fi cel mai mare duşman pentru sănătatea proprietarilor. Studiile au demonstrat că aerul interior poate fi chiar mult mai periculos decât cel exterior, fiind al patrulea factor de risc, ca şi importanţă, în scăderea speranţei de viaţă. Spre comparaţie, particulele fine provenite din industrie sau trafic sunt pe locul nouă în acelaşi top, întocmit de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât obiceiurile nocive au intrat în rutina zilnică a celor mai mulţi proprietari, fără ca aceştia să fie conştienţi de riscurile la care se expun.
„Pericolul stă în lucrurile simple şi, în aparenţă, sigure: construcţia şi văruitul casei, mobila nouă, produse de curăţenie sau aerisirea insuficientă. Urmările medicale sunt grave, boli cronice precum astmul, cancerul sau bolile cardiovasculare. Cei mai afectaţi de aceste probleme sunt copiii şi vârstinicii, dar asta nu înseamnă că cei din celelalte categorii de vârstă nu sunt vulnerabili”, a declarat pentru imopedia.ro, Ionela Mărgineanu, medic.
In categoria produselor periculoase intra detergenţii, umezeala şi emisiile radioactive ascunse. 
„Monoxidul de carbon şi dioxidul de azot, provenite în general de la cuptor, aragaz sau trafic, pot fi letale în doze mari, iar în doze mai mici provoacă dureri de cap, iritaţii ale gâtului şi ochilor şi o stare generală de rău. Umezeala în exces stimulează apariţia a sute de specii de bacterii, ciuperci şi mucegaiuri, care conduc la probleme respiratorii şi astm. Substanţele chimice care se întâlnesc în cele mai multe produse de curăţat, indiferent de destinaţia lor, pot afecta ficatul, rinichii, sistemul nervos şi pot conduce la cancer. Ultimul de pe listă este un pericol invizibil şi depistabil doar după muncă de cercetare a proprietarului: randonul. Este un gaz radioactiv găsit în general în sol, dar şi în materiale de construcţii, sol care poate afecta plămânii şi poate genera cancer pulmonar”, continuă dr. Ionela Mărgineanu.
Pentru eliminarea elementelor nocive, o solutie ar fi inlocuirea produselor de curatare cu unele naturale, folosirea produselor non-toxice (exemplu: vopsele non-toxice), pentru purificarea aerului sa avem anumite plante de interior si nu in ultimul rand aerisirea corecta a locuintei.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus