MEGA RESIDENCE UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL IN SECTORUL 4

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Si clienţii cu bugete mici ar trebui să îşi permită să cumpere locuinţe de calitate. Aceasta este deviza dezvoltatorului Mega Residence, unul dintre cele mai noi şi importante ansambluri rezidentiale din bulevardul Metalurgiei, sector 4, Bucuresti.
Primii clienţi s-au mutat deja, reuşind să cumpere o locuinţă nouă, frumoasă şi de calitate cu un preţ mai mult decât accesibil.
Proiectul Mega Residence a fost construit pentru clienţii cu bugete mici şi medii. Din cele 100 apartamente disponibile, aceştia îşi pot alege locuinţa perfectă pentru nevoile lor. De la garsoniere până la apartamente cu patru camere, ansamblul este ideal atât pentru tinerii aflaţi la început de drum, cât şi pentru familiile cu mai mulţi copii.

 „Ansamblul este situat pe Bulevardul Metalurgiei, în sectorul 4 al Capitalei. Blocurile sunt deja finalizate, mai sunt doar câteva lucrări de finisare interioară. Lucrările merg repede, iar produsul final este de calitate, pentru că dezvoltatorul este unul cu experienţă, avand mai multe ansambluri imobiliare ridicate şi, prin urmare, lucrează numai cu echipele cele mai bune, care şi-au dovedit valoarea la proiectele trecute”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Ştefan Moldoveanu, reprezentant Sud Imobiliar Expert.

Preţurile sunt mai mult decât atrăgătoare, concurând puternic cu cele mai ieftine locuinţe de pe piaţa bucureşteană. Astfel:

  •  Garsonierele au un preţ de pornire de la 21.500 euro
  •  Apartamentele cu două camere se vând cu un preţ minim de 26.500 euro
  •  Apartamentele cu trei camere se pot cumpăra cu 34.500 euro
  •  Apartamentele cu patru camere au preţuri care pleaca de la 79.000 euro

Întregul proiect se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 mp şi este unul dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale. Mega Residence Metalurgiei este alcătuit din două imobile cu regim de inaltime de D+P+5E. Din cele 102 unităţi locative, 97 sunt încă disponibile”, continuă oficialul Sud Imobiliar Expert.

Amplasarea ansamblului este una deosebită, dezvoltatorul având grijă ca accesul să fie facil atât pentru cei care au autoturisme, cât şi pentru pietoni. Mijloacele de transport în comun se găsesc în imediata apropiere, la fel ca şi centrele comerciale, pentru ca locatarii să aibă totul la îndemână.

Citeste continuarea stirii aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus