METODA DE REDUCERE A POLUARII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Acoperisurile verzi nu sunt un moft costisitor, asa cum de cele mai multe ori se crede. Ele pot ajuta la reducerea poluarii si in plus creaza o imagine frumoasa a zonei. Multi specialisti au inteles ideea si au conceput legi care reglementează noile construcţii. Momentan, ele se referă în special la clădirile comerciale, dar există varianta să fie extinse şi la segmentul rezienţial.
Acoperişurile verzi nu sunt o invenţie modernă, deşi aşa sunt percepute. Sunt doar o variantă restilizată a metodelor vechi de construcţie. În trecut, acoperişurile verzi erau făcute din iarbă şi erau folosite pentru a opri acumularea de apă sau infiltraţiile. Acum, scopul acestora este mult mai complex, acoperind atât sănătatea locatarilor, cât şi a mediului. In acest sens, multe tari incurajeaza constructiile verzi.
„În Germania, 10% dintre acoperişurile plate sunt acoperite cu vegetaţie. Doar în ultimii ani, acolo s-au construit peste 10 milioane mp de acoperiş verde, respectiv 7% din totalul acoperişurilor noi. În Elveţia, 12% dintre case au vegetaţie pe acoperişuri. În Japonia, există reglementări care presupun ca 20% din suprafaţa proiectelor de peste 900 mp, să fie dedicate spaţiului verde. În Toronto, primăria sprijină un studiu oficial care are ca scop transformarea a 6% din acoperişurile plate în acoperişuri verzi. Şi în Europa există deja legi pentru „înverzirea" acoperişurilor. Taxele pe poluare au convins proprietarii să apeleze la această soluţie. În România însă, dacă ai mai mult decât ghivece în balcon, construcţia este o ciudăţenie”, explică oficialii Agresiv Design.
Metoda de instalare a acoperisului verde nu este dificila, insa trebuie facuta cu mare atentie de un profesionist. In caz contrar, s-ar putea ca reparatia acestuia sa necesite cheltuieli costisitoare.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus