METODA PRIN CARE POTI SA-TI CUMPERI O LOCUINTA IN RATE FARA A APELA LA UN CREDIT BANCAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul romanilor care accepta sa-si vanda proprietatile in rate direct clientilor fara interventia bancilor este din ce in ce mai mare. Multi dintre ei accepta un avans de 10.000-15.000 euro, iar restul platii sa fie efectuat in rate pe o perioada ce se poate intinde chiar pana la 10 ani.
Cumpărătorii sunt dispuşi să suporte un preţ mai ridicat, în loc să dea aceeaşi bani pe comisioane bancare şi dobânzi, preferand sistemul de rate la proprietar despre care notarii spun ca este legal realizand zeci de asemenea contracte, în fiecare lună.

citeste stirea integral
 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus