MIERCURI, A FOST LANSAT PROIECTUL EUROPEAN NEARLY ZERO ENERGY HOTELS (NZEH)

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Agenţia de Management Energetic (ABMEE) Braşov a lansat miercuri proiectul european Nearly Zero Energy Hotels (NZEH), primul proiect care se adresează hotelierilor pentru aducerea clădirilor tip hotel cu aproape zero energie. Face parte dintr-un proiect european în care şapte ţări încearcă să introducă şi să promoveze conceptul, concept care după anul 2020 va fi obligatoriu.
''Ce înseamnă hoteluri aproape zero? Înseamnă o clădire sustenabilă care are un consum pe surse fosile undeva la 80 de kw oră pe metrul pătrat, deci există un consum clasic care este completat pe surse regenerabile în funcţie de posibilităţi, care pot fi instalate pe clădire sau în apropierea acesteia, dar şi în modul în care se utilizează energia în hotel, în modul în care se achiziţionează echipamentele, deci este un concept generos, scump acum şi sperăm piaţa să evolueze şi să ajungem la momentul în care tot mai multe hoteluri să intre în proiect'', a precizat Camelia Raţă director executiv ABMEE.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus